Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Scheepvaartmuseum Amsterdam

Zonnebloem afdeling

Vrijdag 11 maart hebben we een bezoek gebracht aan het Scheepvaartmuseum Amsterdam

Om 10.15 uur vertrokken in het busje van Kassing met onze huischauffeur Rijn richting Amsterdam. Bij aankomst werden we ontvangen door de mensen van KPMG die deze activiteit in het kader van NL Doet en 'het andere bedrijfsuitje' van de Zonnebloem hadden geadopteerd. Onder leiding van John Kamphuis een jong en enthousiast team van ongeveer 15 KPMG medewerkers vanuit alle windstreken van de aarde: Brazilie, Rusland, Australie, India om een paar voorbeelden te noemen. Hierdoor was de voertaal wel engels maar er waren er een ook paar die nederlands spraken.

Na de ontvangst begonnen we in het restaurant met een heerlijke lunch. Geen standaard buffet of belegde broodjes maar etagieres met mooi belegde stukken brood. Er was genoeg en ieder liet het zich goed smaken.

Naast de 13 deelnemers van onze afdeling waren er ook 8 deelnemers met vrijwilligers van de afdeling Bloemendaal.

Na de lunch verkenden we in 3 groepen onder leiding van een gids het museum. We zagen de Koningssloep, de Amsterdam, stokoude atlassen, scheepsmodellen, porselein en zilver, enz. enz. Het museum is zeker een bezoek waard.

De dag werd afgesloten met een drankje en een hapje. Iedereen was het er over eens dat we een welbestede middag hadden waarbij veel dank uitging naar de mensen van KPMG die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Voldaan stapten we voor de thuisreis in ons busje. Met Rijn aan het 'roer' meerden we om 17.30 uur af op het plein van de Nicolaaskerk.

Wat rest zijn de foto's. Klik HIER om ze te bekijken.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?