Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dagje uit 2016

Zonnebloem afdeling

Het dagje uit van de Zonnbloem afdeling Odijk ging dit jaar naar de Weistaar in Maarsbergen en een rondvaart door de grachten en singels van Utrecht

 

Klik HIER voor het fotoalbum van deze dag.

Vrijdagochtend vertrokken de bussen naar Maarsbergen. Bij de Weistaar was er koffie met heerlijk gebak (compliment aan bakker Bos). Er werd een film vertoond met hoe men bij de Weistaar kaas en karnemelk maakt. Daarna kon het Weistaarmuseum worden bezocht en in de landwinkel werden lokale producten aangeboden. Het bezoek aan de Weistaar werd afgesloten een lunch met ruim voldoende brood en beleg en....met dit keer wel een kroket.

Na de Weistaar werd de reis vervolgd naar het centrum van Utrecht waar we instapten op de rondvaartboot die ons Utrecht vanaf de grachten liet zien. Zowaar kwam daarbij zelfs de zon tevoorschijn.

Na de boottocht was daar plots de dubbeldekker van Kassing die ons rond half vijf weer bij de Nicolaaskerk in Odijk bracht. Na nog een mooie groepsfote te hebben gemaakt ging ieder tevreden en voldaan huiswaarts.

Ina en haar team bedankt voor de organisatie. Alsmede Rijn van Mheen die voor ons het vervoer met Kassing Toers regelde. Top!

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door een donatie van Stichting Vrienden van het Witte Kerkje.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?