Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Geslaagde koffieochtend met Zonnebloem Lunch

Zonnebloem afdeling

De eerste activiteit na de zomervakantie. De koffieochtend werd afgesloten met een Lunch aangeboden door de Zonnebloem landelijk en provincie.

De koffieochtend werd dit keer gehouden in de Lindenhof. Na de koffie met iets lekkers vertelden vertegenwoordigers van de 'Huiskamer van Odijk' over hun organisatie. De huiskamer moet ook echt een huiskamer zijn waar Odijkers elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een kopje koffie. Er is bv. een heel grote boekenkast waaruit men boeken kan meenemen. Dit als vervanger van de bibliotheek die er niet meer is in Odijk. Ook is er de taxidienst. Tegen een redelijk tarief kan men zich laten vervoeren.


Hierna werd de borrel ingeschonken en werden de deelnemers verrast met een optreden van de Parels van Odijk. Uit volle borst konden bekende hollandse liedjes worden meegezonden. En dat gebeurde ook.


Tenslotte was het tijd voor de lunch. Deze werd ons aangeboden door de landelijke Zonnebloem (uit een gift van de KRO) en de Provinciale Zonnebloem. De deelenemers lieten zich de soep en de broodjes smaken. 


Rond de klok van 13uur ging iedereen huiswaarts en kon door de vrijwilligers de Lindenhof worden opgeruimd.


Een mooi begin van een actief Zonnebloemnajaar...

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?