Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Koffieochtend met Ton Oudshoorn

Zonnebloem afdeling

Een leerzame ochtend met Ton Oudshoorn over vogels en muziek.

Ton nam ons in zijn presentatie mee aan de arm in zijn tocht langs vogels en muziek. Diverse soorten vogels kwamen in beeld en Ton wist daar over te vertellen. Zoals dat er Finland de kinderen niet van de ooievaar komen maar van de kraanvogel. Simpel omdat de ooievaars niet in Finland komen. En dat onze koekoek helemaal niet voorkomt in Amerika. Er zijn daar wel andere koekoeksoorten maar die 'zeggen' geen koekoek. Daarnaast wordt er in de klassieke en moderne muziek best vaak gebruik gemaakt van vogelgeluiden. Divervse geluidsfragmenten konden we beluisteren. Dat deden de aanwezigen dan ook aandachtig. Soms is een koffieochtend een gezellige boel maar deze ochtend was iedereen muisstil en vol aandacht voor Ton's presentatie.

Tot slot zijn presentatie af met het verhaal over de koekoek. Dat bracht Ina op het idee om het lied van de uil zat in de olmen a-capella te gaan zingen met de aanwezigen. Klik op de link hieronder om het filmpje hiervan te bekijken.

Zo kwam de ochtend met een gulle lach tot een eind.

Er waren deze morgen 37 gasten en 10 vrijwilligers.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?