Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaas bezoekt Zonnebloem Odijk.

Zonnebloem afdeling

Afgelopen vrijdag, tijdens de koffieochtend van de Zonnebloem Odijk, kwam Sinterklaas op bezoek.

Maar liefst 55 deelnemers onthaalden de goedheilman met een welgemeend ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’. De Sint bracht 3 Pieten met zich mee, de Muziekpiet, de Gympiet en de Hyperpiet.

De Sint begon met het naar voren halen van alle vrijwilligers waarbij voorzitter Bert letterlijk mocht gaan 'voor zitten'. De vijf vrijwilligers die afgelopen jaar een koninklijke onderscheiding mochten ontvangen werden nogmaals, maar nu door de Sint, toegesproken.

Daarna waren de deelnemers aan de beurt. Eerst inzingen onder leiding van de Muziekpiet en vervolgens de spieren los te maken met de speciale Pietengym. Allemaal staan en op commando van de Gympiet en de Hyperpiet de handen van hoofd, naar schouder, naar teen en weer terug.

Een aantal deelnemers mochten vervolgens bij Sinterklaas komen en de Sint bleek nog altijd goed op de hoogte te zijn en mocht ook vanwege zijn eigen leeftijd nog ‘je’ tegen de deelnemers zeggen. Wat kwam er zoal uit het grote boek?
Dhr. Kools ontpopte zich als volleerd zanger, dhr. van Leeuwen en mw. Miltenburg waren afgelopen zomer letterlijk ‘de lucht in gegaan’ met een zweefvliegtuig,  dhr. Sijpens declameerde een gedicht, en mw. Vrancken ontpopte zich als een echte Imca Marina met het Mexico-lied. En tenslotte dhr. en mw. Dielissen blijken echte ‘Forza Utrecht’ fans te zijn. Zij werden begin dit jaar als VIPs door FC Utrecht ontvangen.

Tijdens de pauzes begaf de Sint zich onder de deelnemers die zich tegoed deden aan strooigoed, gevulde speculaas en amandelstaaf bij een advocaatje met slagroom.

Aan het eind van de ochtend kregen alle deelmeners natuurlijk een cadeau. Sinterklaas had hiervoor een sponsor gevonden. Iedereen ging naar huis met een Doeleman- Amandelstaaf. Niemand hoefde mee in de zak terug naar Spanje.

En zo blijkt aan het eind van deze ochtend maar weer: hoe oud je ook bent, het kind in je altijd zal blijven! Zeker rond 5 december.

Met dank aan Sinterklaas en alle vrijwilligers die ook een kleine attentie van de Sint ontvingen.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?