Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jumbo Kerstdiner

Zonnebloem afdeling

Zaterdagavond 17 december schoven 20 Zonnebloemers aan bij het Jumbo Kerstdiner.

Het Jumbo Kerstdiner 2016 vond plaats bij L'Amuserie van Cuisine Culinaire Nederland afdeling Bunnik.

Om 17:00 uur zaten alle 20 deelnemers aan tafel en kon de verwennerij beginnen.

Onze koks Hennie, Bob en Andre waren toen al in vol bedrijf voor een heerlijk Kerstdiner. Zij zorgden er voor dat het diner net dat beetje extra cachet kreeg!

Nadat Bert namens het bestuur het diner had geopend kon het glas worden geheven met daarin de wijn die beschikbaar was gesteld door de eigen Odijkse Slijterij Barrique.

Als voorgerecht werd het stokbrood met tappenade geserveerd gevolgd door de tomatensoep. Het hoofdgerecht bestond uit Kipfilet de luxe met stoofpeertjes, aardappelpuree en rode kool met appeltjes. De koks waren verrast dat er zoveel van gegeten werd, teken dat het ieder smaakte. Na de kerstoverweging Ina en het samenzingen van Stille Nacht werd het diner afgesloten met Pudding met ijs en slagroom. Tenslotte was er dan nog de koffie met een lekkere kerstbonbon.

In het afsluitende dankwoord werden door Ina de koks en hun hulp Jasper in het zonnetje gezet met een verantwoorde attentie. 

Tenslotte een woord van dank aan:
Jumbo voor het diner
Slijterij Barrique voor de wijn
Hennie, Bob, Andre en Jasper voor het koken
Ina voor de organisatie en de feestelijke tafel
Joke, Noldy en Eef voor de bediening
Bert en Garmt voor het vervoer

Klik hier voor alle foto's.


 

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?