Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Heerlijke koffieochtend

Zonnebloem afdeling

Koffieochtend met chocolade (maken)

Deze koffieochtend stond in het teken van chocolade. Enthousiast vertelde dhr Keppel over chocolade en liet daarbij zien hoe paashazen, paaseieren, truffels en pindarotsjes worden gemaakt. Alles met de hand! Ruim 40 deelnemers en 12 vrijwilligers luisterden aandachtig. Nu werd het ook duidelijk hoeveel werk en vooral ook tijd hier voor nodig is. En daarom ook waarom een handgemaakt product iets meer kost dan een supermarktproduct. Ook het verschil tussen echte chcolade en de doorsnee producten wist dhr Keppel uit te leggen. Een supermarkt paasei bevat helemaal geen chocolade, maar is niks meer dan een suikerbom met wat smaakstoffen. Nou dat weten we dan ook weer.

In de pauze werd er het Lang zal ze leven gezongen voor mevrouw Missler die haar 80ste verjaardag met ons vierde.

De deelnemers konden na de pauze zelf een pindarotsje maken die na afkoeling aan het eind van de ochtend konden worden gegeten. Iedereen vond het heerlijk.

Dhr Keppel werd geassisteerd door zijn vrouw die voor de verkoop van de handgemaakte producten zorgde. Menig deelnemer ging met een traktatie naar huis.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?