Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Verkoop Zonnebloemloten - waar gebeurd!

Zonnebloem afdeling

De lotenverkoop zit er bijna op. Maar deze anekdote moet je lezen.

Lees het verslag van de lotenverkoop bij Nieuws.

Onderstaande ervaring wil ik jullie niet onthouden:
Ik verkocht dinsdagavond 16 mei loten in de Goudsbloem. Ik bel aan en er doet een meisje van een jaar of negen open. Is je vader of moeder thuis vraag ik. Haar moeder komt naar de voordeur en ze wil een lot kopen. Het meisje vraagt: waar is dit voor? Ik probeer haar in haar taal duidelijk te maken wat we met de € 2,- van haar moeder doen. Mijn verhaal is nog niet af of ze draait zich pardoes om en rent de trap op naar haar kamer met de woorden 'ik wil ook een lot!'. Moeder en verkoper verbaasd achterlatend. Ze komt de trap af met een munt van € 2 uit haar spaarpot in haar hand. Ik geef haar het lot, bedank ook haar en we nemen afscheid. Ik ging die avond met een glimlach op mijn gezicht slapen terwijl ik dacht: hoe zou ze heten?

Eef Goes
penningmeester

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?