Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Koffieochtend met improvisatie

Zonnebloem afdeling

Een bijzondere eerste koffieochtend na de vakantieperiode. De aanwezigen moesten improviseren.

Noldy, Joke en Hannie hadden deze ochtend goed voorbereid. De bedoeling was dat er met korte sketches geimproviseerd moest worden. Een of meer van de aanwezigen konden zich per sketch uitleven in onverwachte situaties. Hoe reageert iemand spontaan op een gegeven of situatie. Al snel bleek dat er onder de aanwezigen best wat toneel-/improvisatietalent aanwezig is. Reacties uit totaal onverwachte hoek. Dochter (Diny) die naar Afrika wil voor vrijwilligerswerk en moeder (Noldy) die dat totaal niet ziet zitten en het haar wil verbieden. Vraagt moeder aan dochter 'en hoe denk je mij te overtuigen?' waarop de dochter na enig nadenken zegt 'dan neem ik je mee naar Afrika, kun je zien waar ik terecht kom en dan stuur ik je weer naar huis'.

Aan het eind waren er nog 2 hilarische verhalen door mw Snel en dhr Sijpkes.

Met een glimlach op het gezicht kwam er een eind aan deze ochtend en ging iedereen huiswaarts.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?