Koffieochtend met improvisatie

Zonnebloem afdeling

Een bijzondere eerste koffieochtend na de vakantieperiode. De aanwezigen moesten improviseren.

Noldy, Joke en Hannie hadden deze ochtend goed voorbereid. De bedoeling was dat er met korte sketches geimproviseerd moest worden. Een of meer van de aanwezigen konden zich per sketch uitleven in onverwachte situaties. Hoe reageert iemand spontaan op een gegeven of situatie. Al snel bleek dat er onder de aanwezigen best wat toneel-/improvisatietalent aanwezig is. Reacties uit totaal onverwachte hoek. Dochter (Diny) die naar Afrika wil voor vrijwilligerswerk en moeder (Noldy) die dat totaal niet ziet zitten en het haar wil verbieden. Vraagt moeder aan dochter 'en hoe denk je mij te overtuigen?' waarop de dochter na enig nadenken zegt 'dan neem ik je mee naar Afrika, kun je zien waar ik terecht kom en dan stuur ik je weer naar huis'.

Aan het eind waren er nog 2 hilarische verhalen door mw Snel en dhr Sijpkes.

Met een glimlach op het gezicht kwam er een eind aan deze ochtend en ging iedereen huiswaarts.

 

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?