Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Naar de Panda's in Ouwehands Dierenpark

Zonnebloem afdeling

Een activiteit van de regio die we niet aan ons voorbij konden laten gaan.

Regio Rijn en Heuvel organiseerde een dagje uit naar de Panda's in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. In totaal waren er bijna 600 deelnemers.

Met 2 bussen van Kassing vol met bijna 80 deelnemers reden we met Rijn en Arie naar Rhenen. Zonder Eef en Bert want die hadden met nog 3 werkgroepleden deze dag voor de afdelingen georganiseerd.

De ontvangst was in het Jungle restaurant met koffie/thee en een lekker stuk taart.

Hierna naar Pandasia waar de 2 Panda's wonen. Van een van de Panda's waren de batterijen op, die lag lekker te slapen. Maar je wordt dan ook wel heel erg moe als je 14 uur per dag bamboe eet. De andere Panda zat nog lekker te knagen aan de bamboestengels. Prachtige beesten.

Na het bezoek aan Pandasia was er een heerlijke lunch. Tijdens de lunch een kleine toespraak van de burgemeester van Rhenen en de nieuwe directeur van de Zonnebloem Marc Damen. Eef deed namens de organisatie ook een woordje.

Als afsluiting van het programma was er de Zeeleeuwenshow. In een volgepakt theater konden we genieten van de kunsten van de Zeeleeuwen. Bij de uitgang van het theater bleek de zon toch volop te kunnen schijnen. 

Voldaan en een ervaring rijker werd de terugreis aanvaard. Een mooie en goed georganiseerde regio-dag.

RTV-Utrecht was aanwezig. Klik HIER voor hun verslag.

Directeur Marc Damen maakte ook een videoverslag. Klik HIER om het te bekijken.

 

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?