Bezoek Kerstmarkt Soest

Zonnebloem afdeling

Dit jaar niet naar Leusden maar naar de Warme-Winter-Weken in Soest.

Vanmorgen met 25 gasten en 14 vrijwilligers naar het tuincentrum in Leusden geweest. De koffie werd op prijs gesteld en voor de zonnebloem maakte ze er 1 prijs van of het nu chocolade melk,  cappuccino, koffie of thee was.

De deelnemers vonden het een geslaagde en leuke morgen. Ook werden er leuke aankopen gedaan. Op de terugreis heeft Rijn nog een rit gemaakt via paleis Soestdijk de Lage Vuursche Drakestein en het beroemde pannenkoekenhuis. Misschien volgend jaar combineren met pannenkoeken eten?

Uw redacteur was helaas niet aanwezig. Misschien komt 1 van de vrijwilligers nog met een paar foto's.

 

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?