Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Kerstmarkt Soest

Zonnebloem afdeling

Dit jaar niet naar Leusden maar naar de Warme-Winter-Weken in Soest.

Vanmorgen met 25 gasten en 14 vrijwilligers naar het tuincentrum in Leusden geweest. De koffie werd op prijs gesteld en voor de zonnebloem maakte ze er 1 prijs van of het nu chocolade melk,  cappuccino, koffie of thee was.

De deelnemers vonden het een geslaagde en leuke morgen. Ook werden er leuke aankopen gedaan. Op de terugreis heeft Rijn nog een rit gemaakt via paleis Soestdijk de Lage Vuursche Drakestein en het beroemde pannenkoekenhuis. Misschien volgend jaar combineren met pannenkoeken eten?

Uw redacteur was helaas niet aanwezig. Misschien komt 1 van de vrijwilligers nog met een paar foto's.