Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstbroodmaaltijd bij Brothers

Zonnebloem afdeling

Inmiddels een traditie voor de senioren van de gemeente Bunnik. De Kerstbroodmaaltijd bij de Brothers in Studio A12

 

Door het slechte weer had helaas Werkhoven afgezegd, maar de aanwezigen uit Bunnik en Odijk hadden weer een prima middag.

Bij ontvangst een kop koffie met een reuze kerstkrans. 

Voor de muzikale omlijsting was het Stichts Mannenkoor in vol ornaat present. Hulde dat de koorleden de slechte weersomstandigheden en KNMI code Rood hadden getrotseerd.

Het koor soleerde met een zangeres en een pianist een aantal liederen. Je kon wel horen dat dit meer was dan een gelegenheids koor.
Samen met de aanwezigen werden een paar kerstliederen gezongen waaronder het 'Stille nacht'.

Er waren toespraken van loco-burgemeester Jorrit Eijbersen en een dominee Kees Visser. Daarnaast een kerstverhaal door Biem Lap.

Als afsluiting was er de kerstbroodmaaltijd. In korte tijd wisten de vrijwilligers de gastentafels te voorzien van mandjes met brood, plakken kerstbrood en de onvermijdelijk warme kroket die bij een seniorenmaaltijd niet mag ontbreken.

In zijn slotwoord bedankte Kees Bosma alle vrijwilligers en de medewerkers van Brothers. We kunnen terugkijken op een geslaagde middag.

Hierna gingen de gasten tevreden naar huis. Buiten was er weer meer sneeuw gevallen.

Bekijk de foto's en luister naar de muziek. Klik HIER

 

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?