Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstdiner bij L'Amuserie

Zonnebloem afdeling

Ook dit jaar organiseerden we een kerstdiner bij L'Amuserie in Bunnik

Jumbo supermarkten waren dit jaar helaas geen sponsor meer van het kerstdiner en daarom organiseerden we het gewoon zelf.

​L'Amuserie in Bunnik, thuisbasis van de CCN Bunnik, was voor het derde jaar onze gastheer. Koks Bob, Hennie en Andre selecteerden en bereidden een heerlijk 4 gangendiner. 16 Deelnemers en 4 vrijwilligers zaten aan de feestelijk gedekte tafels.

​Om 18 uur was iedereen binnen en sprak voorzitter Bert zijn welkomswoord, afgesloten met een toast op een mooie avond. Op het menu stond als voorgerecht Waldorf Salade gevolgd door een Romige Tomatensoep met balletjes. Het hoofdgerecht was een Varkenshaasje met romige saus, Broccoli en frites. Als Dessert was er een Dame Blanche met advocaat. Het diner werd afgesloten met koffie of thee met een luxe bonbon.

​Tussen de gerechten door las Reyer een kerstverhaal en werd gezamenlijk het 'Stille Nacht' gezongen.

​Alle aanwezigen genoten zichtbaar van het diner en vooral het samenzijn. Wat voor een aantal deelnemers geen gewoonte is tijdens deze feestdagen.

​Ina bedankte aan het eind van de avond de koks en de vrijwilligers die dit diner mogelijk hebben gemaakt. De aanwezigen bedankten Ina voor de organisatie.
 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?