Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Zonnebloem afdeling

De eerste activiteit van 2018.

Het jaar 2018 begint met elkaar het allerbeste te wensen in het nieuwe jaar dat voor ons ligt. 

Ina opende de bijeenkomst met de beste wensen namens de organisatie waarna voorzitter Bert in zijn toespraak een korte terugblik gaf op het voorbije jaar 2017. En daarna natuurlijk een vooruitblik op wat we in 2018 willen gaan doen. Meest in het oogspringend is de viering van ons 40-jarig jubileum in februari.
Klik hier voor de toespraak van Bert.

Na de koffie met wat lekkers konden er spelletjes worden gespeeld zoals rummykub en klaverjassen. Maar de meeste deelnemers kozen voor gezellig keuvelen onder elkaar.

Inmiddels waren loco-burgemeester Jorrit Eijbersen, dominee Kees Visser en pastoor Adri Verweij ook aanwezig. Jorrit richtte kort het woord tot de aanwezigen. In de tussentijd was iedereen voorzien van een toastdrankje. Voor de meesten een advocaatje met slagroom. Hiermee werd het glas geheven op het nieuwe jaar en de florerende Zonnebloem Odijk.

Nieuwjaarsrede-Bert-12januari2018

 


 

 

 

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?