Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afdeling Odijk 40 jaar - Jubileum

20180217-jubileum-zbo-40-jr016jpg

18 februari bestond de afdeling Odijk 40 jaar. Dat werd gevierd met een mooie Jubileumbijeenkomst in het Dorpshuis

17 februari was het feest in Odijk. In het Dorpshuis vierde onze afdeling haar 40 jarig bestaan. Alle deelnemers, vrijwilligers en oud vrijwilligers waren uitnodigd. Speciale gasten waren wethouders Jorrit Eibersen en Erica Spil en regiovoorzitter Marijke van Munster. Deze kwamen niet met lege handen.

Hannie Boersma-Vrancken, Marga Verrips-Lieberwerth en Ineke van de Linden ontvingen uit handen van Marijke van Munster de Zilveren Zonnebloemspeld voor hun verdiensten gedurende vele jaren.

Ina Melief-Schipper kreeg door Jorrit Eibersen een koninklijke onderscheiding in de Orde van Oranje Nassau opgespeld. Naast haar activiteiten voor de Zonnebloem Odijk zet zij zich ook in voor Abrona en de Stichting Reanimatie Bunnik & Omstreken.

Bij binnenkomst werden de genodigden ontvangen door een heuse Troubadour en na de lunch was er een optreden van het koor Nootabene.

Ineke van de Linden had een heus vaandel gemaakt voor de afdeling Odijk. Deze werd tijdens dit feest onthuld.

Op zondag was er tenslotte nog een viering in de Nicolaaskerk waarbij de Zonnebloem Odijk extra aandacht kreeg.

Van deze dag zijn beelden beschikbaar. Zie hieronder.

Fotoalbum Eef

Zonnebloemlied van de Troubadour

Koor Nootabeene

Koor Nootabeene - Als ik boven op de dom sta

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?