Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vaartocht op de Vecht

20180308-varen-vecht-dhl033jpg

Het 'Andere Bedrijfsuitje' met DHL varen op de Vecht

Deze activiteit werd mogelijk gemaakt door een 10-tal medewerkers van DHL. DHL is kortgezegd de grootste pakketbezorger ter wereld. 

Met 11 deelnemers en 3 vrijwilligers togen we in het kleine busje van Kassing met Rijn aan het stuur naar Maarsen. Daar lag de boot van de Vechtstreek gereed voor onze vaartocht.

Bij aankomst kwamen de mensen van DHL ons tegemoet om de deelnemers te begeleiden naar en op de boot.

Rond 14.00 uur gaf de kapitein het commando 'trossen los' en gingen we varen richting Maarsen en Breukelen. We werden getrakteerd op koffie en thee met een enorm stuk appelgebak. Buiten brak zowaar de zon door. Aan de tafels werden ervaringen uitgewisseld met de medewerkers van de HR-afdeling van DHL. We konden ons vergapen aan de statige huizen langs de Vecht met hun fraaie theehuisjes. Af en toe vertelde de kapitein vanuit de stuurhut wat over wat we zagen en waar we vooral op moesten letten.

Een stukje achter Breukelen werd er gekeerd en gingen we terug naar de aanlegsteiger in Maarsen. Onderweg kregen we een lekker sapje of borreltje. En meneer Sijpkens liet ook de DHL-medewerkers verbaasd staan van zijn voordracht over de vader en de twee zoons.

Na ruim 2 uur varen kwam er een eind aan deze vaartocht en moesten we afscheid nemen van de mensen van DHL. We danken ze namens alle deelnemers en de Zonnebloem Odijk voor hun bijdrage om dit mogelijk te maken. De glimlach op het gezicht van onze deelnemers zal ze nog een tijdje bij blijven!

Benieuwd naar wat beelden? Klik dan HIER.

Tevens was dit de laatste activiteit die Ina voor de Zonnebloem Odijk heeft georganiseerd. Wij danken haar voor haar inzet. Ze heeft inmiddels het stokje overgedragen aan Eef.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?