Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Plantjesmarkt Odijk 2018

20180526-plantjesmarkt003jpg

Tijdens de plantjesmarkt verkochten we Zonnebloemloten en hadden we een tentje met koffie/thee/fris en echte Doeleman gevulde koeken.

Al 2 jaar verkopen we loten tijdens de Plantjesmarkt en dat was dit jaar niet anders. Na 2 dagen hadden we ongeveer 275-300 loten verkocht. Hiermee werd de lotenverkoop afgesloten en hebben we in totaal 1080 loten verkocht.

Omdat de Vrienden van Odijk zichzelf hebben opgeheven dachten we een mooie extra inkomstenbron te kunnen hebben aan het verzorgen van koffie/thee/fris op het terrein van Interieurverzorging Mocking. Helaas stonden we niet op dezelfde plek als de vrienden voorheen waardoor we een beetje onzichtbaar waren voor de bezoekers. Preciese cijfers hebben we nog niet, maar ook aan deze aktie hebben we een mooi extraatje overgehouden.

  • Met dank aan:
    Alle vrijwilligers die zich deze 2 tropische dagen hebben ingezet voor de lotenverkoop en de bemensing van ons kraampje.
  • Mocking voor de ruimte, de stroom en het water.
  • Bakker Doeleman voor de overheerlijke gevulde koeken.
Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?