Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Soldaat van Oranje

20180606-soldaat-van-oranje003jpg

Door velen al lang naar uitgekeken. Een voorstelling van Soldaat van Oranje bijwonen.

25 deelnemers en 5 vrijwilligers bezochten de matineevoorstelling van Soldaat van Oranje. Al bijna 8 jaar dagelijks een volle zaal. Het theater is al speciaal. Het is rond en hierdoor de mogelijkheid voor verschillende soms net echt lijkende decors. De tribune met 1100 bezoekers draait steeds naar het deel van het podium waar de volgende scène zich afspeelt. Heel apart.

Bij vertrek sputterde de bus een beetje tegen, maar we waren klokslag 13.30 bij de Hanger Katwijk bij Leiden. De vrijwilligers waren herkenbaar aan hun Zonnebloemhesje. En werkelijk iedereen geeft je de ruimte of helpt een handje. Via het podium mochten we naar onze plaatsen op rij 5 een 6. Bijna vooraan dus.

De voorstelling zelf was indrukwekkend en bij een aantal deelnemers kwamen herinneringen aan de oorlog weer boven. Uw redacteur zat naast een persoon die vele malen de teksten 'fantastisch' en 'prachtig' liet horen. En dat was het ook! Soldaat van Oranje is, net als wadlopen, iets wat je eigenlijk eenmaal in je leven gedaan moet hebben. Het was een lange zit van 14.00-17.20 uur maar meer dan de moeite waard. Daar was iedereen het na afloop over eens.

Dank aan BOOKX voor het meedenken bij de groepsboeking en de catering van de Hangar. We mochten bij uitzondering onze pauze-drankjes vooraf bestellen, snel ophalen en ze in de zaal nuttigen.

Dank ook aan Rijn, die ons weer veilig naar en van de plaats van bestemming bracht.

En tenslotte de anonieme dame die 2 van de deelnemers van Eef overnam naar het damestoilet. Waarschijnlijk door het Zonnebloemhesje dat hij aan had.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?