Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kinepolis

20181003-kinepolis011jpg

Film 'Bankier van het Verzet'

Deze week was de 'week van de Toegankelijheid' en werd de Zonnebloem uitgenodigd om alle 12 bioscopen van Kinepolis te testen op hun toegankelijkheid. Deze dag gingen ruim 3000 deelnemers en vrijwilligers naar de film 'Bankier van het Verzet'.

De film vertelt het onbekende waargebeurde verhaal over hoe in de 2e wereldoorlog het verzet werd gefinancieerd. Net als Soldaat van Oranje was dit een indrukwekkende film met soms heftige scenes. Zeker voor deelnemers van de Zonnebloem waarvan velen bewust de oorlog hebben meegemaakt.

De film zat prachtig in elkaar met in de hoofdrol Barry Atsma en Jacob Derwig. Mogelijk volgt zelfs een nominatie voor een Oscar in Amerika. Na afloop van de film waren Barry en Jacob zelf aanwezig om nog iets over de film te vertellen en tenslotte een plaquette in ontvangst te nemen omdat door onze 3000 bezoekers het totaal aantal van 400.000 bezoekers werd overschreden. Een Platina film van Nederlandse bodem.

Na afloop was er nog een 'meet en greet' met de hoofdrolspelers en de regisseur. Sommigen gingen met hen op de foto.

Wat betreft de bioscoop en de toegankelijkheid waren er wel een paar verbeterpunten. De stoelruimte was echter zeer ruim. De ontvangst met koffie/thee en een stroopwafel werden gewaardeerd. Van de Zonnebloem krijgen we nog een evaluatieformulier waar we onze bevindingen kenbaar kunnen maken.

Al met al een geslaagde middag met in Kinepolis-Utrecht ruim 300 Zonnebloemers.

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?