Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstdiner

20181215-zbo-kerstdiner027jpg

Kerstdiner bij l'Amuserie in Bunnik

We sloten het jaar 2018 af met het Kerstdiner.

Irene en Eef hadden samen met CCN de regie van deze activiteit.

Ook dit jaar waren we te gast in l'Amuserie van de CCN in Bunnik.
De koks Bob, Henny, André en Mats, hadden een mooi menu samengesteld.

Zij waren al vroeg in de middag begonnen met de bereiding. En die mocht er ook zijn. De gerechten zagen er prachtig uit en smaakten voortreffelijk. Daar waren alle aanwezigen het na afloop over eens. Niets dan lof voor de koks die een paar uurtjes van hun vrije tijd aan ons beschikbaar stelden.

Bert deed als voorzitter het openingswoord en las een mooie kerstgedachte. We toasten op het afgelopen jaar met alcohol vrije bubbels. Hierna werd het eerste gerecht opgediend. Tijdens het diner had Eef ook een Kerstgedachte en na het Grand Dessert zongen we samen Stille Nacht. Het diner werd afgesloten met koffie en bonbons.

Eef bedankte namens alle aanwezigen de koks en ook Wouter, de man van Irene, werd nog in het zonnetje gezet. Hij verzorgde de afwas, iets wat ook gedaan moet worden.

We bedanken nogmaals de koks van de CCN voor hun heerlijke menu en beschikbaarstellen van l'Amuserie. Ook noemen we slijterij Barrique uit Odijk voor hun wijnkeuze.

Voor het fotoalbum van deze activiteit klik je HIER.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?