Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaas op bezoek

20181130-zbo-sinterklaas055jpg

Ook dit jaar werd de afdeling verblijd met een bezoekje van Sinterklaas en zijn zwarte Pieten

Een jaarlijkse traditie is het bezoek van Sinterklaas tijdens de koffieochtend in november. Zo ook dit jaar.

Na het kopje koffie en het inzingen kwam de goede Sint met 2 van zijn Pieten op bezoek. Er werd gezongen en gelachen. Een aantal aanwezigen mochten zelfs bij Sinterklaas komen. En wat weet die Sint toch veel! De Sint zorgde er voor dat er nu ook 2 koren zijn bij de Zonnebloem Odijk. Het Vrijwilligerskoor en het Zonnebloem Odijk Deelnemerskoor.

In de pauze voegde Sinterklaas zich tussen de aanwezigen waarbij menigeen zich moet hebben afgevraagd of er toch niet een kleine Citytrip Madrid inzat. Helaas. Iedereen was zoet geweest en mocht niet mee naar Spanje. Wel had Sinterklaas voor iedereen bij het naar huis gaan een echte banketstaaf welke deels is gesponsord door bakker Doeleman.