Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Geslaagde Paaslunch

20190417-zbo-paaslunch028jpg

Kort voor de paasdagen hebben de vrijwilligers een heerlijke paaslunch geserveerd aan de deelnemers.

Woensdag 17 april, kort voor de paasdagen, had de activiteitencommissie bedacht dat het eens tijd werd voor een paaslunch. Joke, Noldy en Eef hadden alles voorbereid en de inkopen gedaan. Helaas moest Noldy op de dag zelf vanwegen het overlijden van haar schoonzus en onze deelneemster Riny Kools verstek laten gaan. Maar met 8 vrijwilligers erbij konden de 50 deelnemers rond de klok van 11 uur plaatsnemen in het zaaltje.

Eerst nog even een kopje koffie/thee met chocolade paaseieren en koekjes.

En dan om 12 uur was het tijd voor de lunch. Eef had gezorgd voor zelfgemaakte tomaten-groentesoep. Dick (van Joke) had de eieren gekookt en van een kleurige paasfolie voorzien. Die er overigens moeilijk af te halen was. Wel eens een ei open gemaakt met een schaar? Wij nu dus wel!  Ook had Dick 's ochtends 60 croissantjes gebakken. Van alles was er voldoende: croissants, brood, paasbrood, beleg hartig en zoet, melk, karnemelk, sap, koffie/thee en water. Niemand heeft het aan iets ontbroken.

De lunch werd afgesloten met een glaasje advocaat met slagroom en een chocolaatje als versiering.

Rond 14 uur gingen de deelnemers voldaan huiswaarts en konden de vrijwilligers nog van wat restanten genieten.

Terugkijkend een heel geslaagde activiteit waarvan sommige deelnemers bij het afscheid al zeiden 'volgend jaar weer'. Wie weet....

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?