Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Spelletjes en Bewegen

zbo-miekejpg

De koffieochtend van maart hield de deelnemers letterlijk en figuurlijk bezig.

Het eerste uur van de koffieochtend werden er spelletjes gespeeld: Rummikub, klaverjassen, ganzenborden, scrabble en mens-erger-je-niet.

Om 11 uur kwamen Mieke Hilhorst en Gaby Dessé de deelnemers vertellen over hun werk als buurtsportcoach in de gemeente Bunnik. Mieke heeft als aandachtsgebied de ouderen in onze gemeente.

Na een inleidend verhaal over Bunnik Beweegt en haar werk als buurtsportcoach was het tijd voor trainen en bewegen. 
Als eerste waren de hersenen aan de beurt. Diverse coördinatie oefeningen met handen en voeten werden uitgevoerd. Gevolgd door oefeningen voor de armen, benen en rest van het lichaam. Zitten, staan, zwaaien, iedereen deed enthousiast en voor zover dit mogelijk was aktief mee.
Hierna liet Mieke zien hoe ja makkelijker uit je stoel op kunt staan, uit bed kunt stappen en na een val weer op kunt krabbelen. Eigenlijk best leerzaam, ook voor de aanwezige 'nog kwieke' vrijwilligers.
Afgesloten werd met een kwartiertje vragen stellen waar menig praktisch probleem ter sprake kwam. Op alles had Mieke een goed antwoord en advies.

Al met al een zeer nuttige en leerzame koffieochtend.

Bekijk alle foto's en filmpjes HIER

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?