Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

'Witte hesjes brigade' doet mee aan OmOdijk

201905601-zbo-omodijk030jpg

Er kan meer dan je denkt! OmOdijk - 1km Duo-loop

OmOdijk is een wedstrijdloop van 5 of 10 kilometer, een kinderloop van 1 of 2 kilometer en een Duo-loop van 1 kilometer. Met het motto van de Zonnebloem 'Er kan meer dan je denkt' had de activiteitencommissie bedacht dat we als Zonnebloem met onze witte hesjes hier wel eens aan mee konden doen. Zo ontstond het idee van 'de witte hesjes'!

Onder zeer zonnige omstandigheden beleefden 5 deelnemers en 8 vrijwilligers de OmOdijk Duo-loop.

De deelnemers Adrie van Dijk, Thea Fokkens, Natalie Coppens, Lidy Bosboom (in de rolstoel) en Toon van Leeuwen (rollator) volbrachten in iets meer dan 20 minuten het parcours van 1 kilometer. Toon was met zijn 95 jaar de oudste deelnemer van het evenement. Zij werden bijgestaan door 8 vrijwilligers. Onderweg en bij de start en finish stonden velen die de witte hesjes aanmoedigden.

Na afloop iedereen blij en voldaan. Een heuse medaille was de beloning voor de deelnemers.

Hoe het was? Bekijk de beelden HIER

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?