Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstdiner 2019

201912113-zbo-kerstdiner033jpg

In het Dorpshuis bij de Eetkamer van Odijk

Het kerstdiner konden we dit jaar houden in het Dorpshuis. De vrijwilligers van de Eetkamer van Odijk stelden een mooi 4-gangen kerstdiner samen waarvan de 42 aanwezig deelnemers genoten.

10 vrijwilligers zorgden ervoor dat het de deelnemers aan niets ontbrak.

Voorzitter Bert opende het diner. Uiteraard werd gezamenlijk het Stille Nacht gezongen voorafgegaan door een mooi kerstverhaal van Willemien Harts. Aan het eind bedankte Eef namens alle aanwezigen de vrijwilligers (koks, barbediening en serveerdames) voor hun inzet. Afgesloten werd met een korte kerstgedachte.

Op de vraag van Eef of het diner in deze vorm voor herhaling vatbaar is waren de deelnemers unaniem met hun antwoord: JA. En dus organiseren we het kerstdiner 2020 weer in het Dorpshuis. 

Tijdens het diner zijn er foto's gemaakt die je kunt bekijken in dit ALBUM.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?