Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstlunch Landgoederij

20191211-landgoederij001jpg

De traditionele Kerstbroodmaaltijd in de Brothers heeft na een tussenjaar een waardige opvolger.

In de feestelijk in kerstsfeer aangeklede Landgoederij in Bunnik was er plaats voor 190 gasten die aan mochten zitten bij de Kerstlunch.

Om 11 uur was iedereen binnen. Na een intro van Pien Breedveld van de SAB was het woord aan burgemeester Ruud van Bennekom om de bijeenkomst officieel te openen. Koffie, thee, fris of al een advocaatje met een heel grote kerstkrans.

Daarna verschenen Buurvrouw en Buurvrouw op het toneel die op hun beurt de Parels van de Krommerijn introduceerden.

Het voorgerecht was een heerlijke champignonsoep. Op de schaal met boord lagen luxe belegde stukken brood. Alle aanwezigen lieten zich dit goed smaken. Tenslotte was het tijd voor het nagerecht met Tiramisu of fruit.

Onderwijl vertelde wethouder Erica Spil een aangrijpend kerstverhaal waarbij aan het eind een eenzame oudere dame toch nog kerst kon vieren met een alleenstaande moeder met twee kleine kinderen. De aanwezigen waren aan het eind van het verhaal toch even stil.

Nadat nogmaals Buurvrouw en Buurvrouw de zaal vermaakten was het slotakkoord voor de Parels. Samen werd oa. het Stille Nacht Heilige Nacht gezongen.

Aan alles komt een eind dus ook aan deze leuke ochtend-middag. Het thema 'Ontmoeten' werd nog eens benadrukt en bevestigd met een eerder weggaan van Corrie en Cor, die elkaar niet kenden, naar het dansen in Odijk.

Dank aan iedereen die deze activiteiten mogelijk hebben gemaakt. De gebroeders Peek, de Landgoederij, de bediening, de vrijwilligers en niet in het minst de sponsoren. Op naar volgend jaar.

Zonnebloem Odijk heeft een paar foto's gemaakt. Je kunt ze bekijken in dit Album.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?