Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Heerlijke kersen gegeten

201905628-zbo-kersen-eten016jpg

Uiteraard in de boomgaard van Herman Peek

Het jaarlijkse kerseneten eind juni in de boomgaard van Herman Peek.

Rond 10 uur waren zo'n 45 gasten aanwezig en werd begonnen met koffie/thee en een bastognekoek.

Even geduld maar daar kwamen ze. Met bakken tegelijk. Voor iedereen een half pond heerlijke kersen. Genoten werd er van deze lekkernij.

Onderwijl werd er gezellig (bij)gekletst. Aan het eind waren er nog 5 dappere deelnemers die achter de tractor op bankjes van een biertafel op het aanhangertje van Herman een tochtje door de boomgaard durfden te maken. Herman vertelde over de soorten kersen die hij in zijn boomgaard heeft en we mochten ze ook onbeperkt proeven.

Een leuke gezellige ochtend. Menig deelnemer/vrijwilliger ging naar huis met een bakje kersen.

Hoe het was? Klik HIER voor het fotoalbum.

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?