Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Dierentuin Artis

20190924-artis-akzonobel001jpg

Het andere bedrijfsuitje met AkzoNobel.

Een paar maanden geleden werden we door Breda blij verrast met de uitnodiging om naar Artis te gaan met AkzoNobel. Zo gingen we met 20 deelnemers in de bus naar Amsterdam. Mooi op tijd werden we bij de hoofdingang opgewacht door ruim 20 medewerkers van de ICT-afdeling van AkzoNobel. De benodigde rolstoelen stonden voor ons klaar. Alle deelnemers kregen een begeleider aan hun zijde of achter de rolstoel. 

Van de ingang gingen we naar het restaurant voor een kopje koffie met een lekker stuk appeltaart. Namens AkzoNobel werden we welkom geheten door Robert. Hij vertelde kort over AkzoNobel. Velen kennen de naam wel maar pas echt bekend wordt het door de verf van Sikkens en Flexa te noemen. 

Robert vertelde ons ook dat er gedurende de middag nog een paar voermomenten op het Artis-programma stonden. Dat werd goed in de oren geknoopt. Want in plaats van ons te verspreiden door het park bezochten we het voeren bij de leeuwen, gieren, pinguïns en zeehonden. We zagen daardoor wel minder van het park, maar kregen veel meer informatie over deze dieren. Tussen het voeren zagen we nog wel de olifanten, giraffen, witte wolven en pelikanen. De apen bleken zelf ook een uitje te hebben. Geen familie gezien dus. Alleen een grote zilverrug-gorilla liet zich heel even zien. Het reptielenhuis, de vlinders, het aquarium en heel veel andere dieren, daar was geen tijd meer voor. Voor we het wisten waren de 2 uur die we voor het park hadden voorbij. Een reden om nog een keertje te gaan dan maar.

We sloten gezellig af in het restaurant met een drankje en een praatje. Eef bedankte de mensen van AkzoNobel die ons zo gastvrij hadden ontvangen en begeleid. Voor de meesten van hen was het een mooie eerste ervaring met de Zonnebloem en het werk dat wij doen. De glimlach op de gezichten van onze deelnemers zullen ze niet vergeten. 

De weergoden waren ons uiteindelijk nog gunstig gezind. Pas bij het teruglopen naar de bus begon het te regenen. Bij de bus werd er afscheid genomen en zwaaiden we elkaar uit. 

Een mooie dag welke is vastgelegd in het fotoalbum. Ook AkzoNobel heeft mooie foto's gemaakt. Deze staan ook in een fotoalbum. Veel plezier bij het bekijken en herbeleven.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?