Mora feestmiddag

20190902-mora-feest-mereveld022jpg

In boerderij Mereveld

Dinsdagmiddag 2 september verzamelden ongeveer 150 zonnebloemers zich in Boerderij Mereveld tussen Bunnik en Utrecht voor een feestlijke middag. Het thema van het feest was 'Jaren 70'. De organisatie was een coproductie van de Zonnebloem met Mora. Bekend van de snacks.

Afdeling Odijk had het vervoer gecombineerd met de afdeling Wijk bij Duurstede. Met de stadsbus van Kassing met onze Rijn aan het stuur waren we precies op tijd op de locatie.

Bij binnenkomst lagen er allerlei attributen voor het uitkiezen zodat de deelnemers zich konden uitdossen in de jaren 70 stijl. Na afloop van het feest mocht ieder deze mee naar huis nemen. Voor een volgend feest of carnaval.

Rond half twee kwam zanger Bennie Solo op het podium. Zijn eerste set waren disconummers. Wel bekend bij iedereen maar nog niet genoeg voor de ultieme stemming. Die kwam na de pauze toen de echte meezingers door Bennie werden gebracht. Met microfoon liep hij door de zaal zodat ook de mensen achterin een deel van de show goed konden zien. Er werd zelfs polonaise gelopen voor wie dat nog kon.

Het laatste deel van de middag werd verzorgd door een 'echte' artiest Jacques Herb. Veel van zijn bekende nummers werden door Jacques, volgend jaar 50 jaar in het vak, gezongen. Zoals Rocky, Een man mag niet huilen en natuurlijk Manuela.

Van begin tot het eind van het feest werden glazen door de mensen van Mereveld gevuld gehouden. En daarbij onafgebroken schalen met de snacks van Mora. Het avondeten was niet meer nodig.

Voldaan en blij werd om vier uur het feest beeindigd en stapten we in de bus terug naar Odijk en Wijk.

Er zijn wat foto's en filmpjes gemaakt door Eef. Deze zijn te bijkijken in dit album. klik HIER

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?