Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De kop is eraf

20200117-zbo-nj006jpg

De Nieuwjaarsborrel

Vrijdagmorgen 17 janauri hield de Zonnebloem Odijk haar eerste koffieochtend van 2020. Dit in aanwezigheid van burgemeester Ruud van Bennekom. Voorzitter Bert Staal blikte in zijn nieuwjaarsrede kort terug op het zeer succesvolle jaar 2019. Veel activiteiten konden worden georganiseerd mede door steun van een 10-tal sponsoren. Ook voor 2020 staat er weer veel op de activiteitenkalender. Na de voorzitter kreeg onze burgemeester het woord. Hij eindigde met het heffen van het glas op een mooi 2020. Hierin zullen er rond bevrijdingsdag 5 mei in de gemeente diverse activiteiten plaatsvinden. Deelnemers van de Zonnebloem hebben bijna allemaal 5 mei 1945 bewust meegemaakt en hebben daar herinneringen aan. Mogelijk dat hier in het programma extra aandacht aan kan worden besteed.
Na het officiële programma was er gelegenheid voor gezellig samenzijn. De activiteitencommissie had nog een korte Pubquiz bedacht waarbij spieken en voorzeggen was toegestaan. Uiteraard ontbrak het advocaatje met slagroom ook deze keer niet. Vol optimisme wordt het nieuwe jaar tegemoet gezien. 

Even sfeer proeven? Klik dan HIER.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?