Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerseneten 2021

zbo-kerseneten001jpg

Toch maar bij iedereen thuisbezorgd

Het was zo mooi geweest: kerseneten in de boomgaard bij Herman als eerste activiteit na Corona. Maar helaas was dit niet mogelijk door de natuur. Het groeiseizoen liet ons bijna 1 maand in de steek. Er waren gewoon geen kersen op de geplande vrijdagochten 25 juni.

Door de Corona had de activiteitencommissie het idee om op 4 middagen in juli dan maar kersen te gaan eten in de boomgaard. Na de persconferentie op vrijdag 11 juli en enig rijp beraad besloten we dinsdag 13 juli alle 4 middagen (14,16, 21,23 juli) af te blazen. 

Wat bleef was het bezorgen van de 110 bakjes met kersen bij alle deelnemers en vrijwiligers thuis.

Vrijdagmorgen 23 juli om 10 uur was het wrak- en vulteam aanwezig om de bakjes te vullen. Direct daarna ging men ook bezorgen.

Veel mooie en leuke reacties. Aan de deur, via email en kaartjes in de bus.

Jammer dat we elkaar weer niet konden ontmoeten, maar we houden hoop voor ergens in september.

Eef

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?