Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Toneelstuk "Zoete Melk met Brokken"

1089jpgjpg

Een gezellige middag in het Torenlaantheater in Zeist

In het weekend van 8 mei heeft de toneelgroep van ASZ een extra voorstelling voor de Zonnebloem aangeboden.

Van dit aanbod hebben de afdelingen Zeist, De Bilt/Bilthoven, Driebergen en Odijk dankbaar gebruik gemaakt, omdat na 2 jaar vanwege de corona-epidemie regelmatig aan huis gekluisterd te zijn geweest we gelukkig weer in een grotere samenstelling bijeen konden komen. De voorstelling was volledig uitverkocht.

De opvoering van 6 mei was een groot succes, want al onze gasten hebben zich kostelijk vermaakt.   

Zoete Melk met Brokken is een geestige en tot het einde toe een onroerende komedie, die de verschillen in de belevingswerelden tussen de verschillende generaties duidelijk tot uitdrukking brengt.

De regie was inhanden van Frans van Bussel en de pianobegeleiding werd verzorgd door de bekende Zeister musicus Theo Nederpelt.

Tijdens de pauze werd er door onze vrijwilligers, zoals gebruikelijk, weer advocaat met slagroom of iets fris rondgebracht.

Het was een geslaagde middag. 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?