Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Geslaagd Kerstdiner

7f5c7bbf-51b9-47d1-ab8b-301403a2ea84jpg

45 Deelnemers genoten van een feestelijke kerstdis

Vrijdagavond 16 december genoten 45 deelnemers van een heerlijk 4 gangen kerstdiner bij de Eettafel van Odijk in het Dorpshuis.

De koks van de Eettafel, ondersteund door 8 vrijwilligers van de Zonnebloem Odijk, hadden er iets moois van gemaakt.

Mooi gedekte tafels, de toespraak van voorzitter Bert, het zingen van Stille Nacht. Alle aanwezigen genoten hiervan.

Een mooie afsluiting van het jaar 2022 waarin we als Zonnebloem eindelijk weer aan de slag konden.

Met een advocaatje met slagroom werd het oude jaar uitgezwaaid. Op naar de nieuwjaarsbijeenkomst in 2023.

Met dank aan de vrijwilligers van de Eettafel en Ineke voor de bloemen op tafel.