Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Aan de slag in 2023

img4477jpeg

Aftrap van de activiteiten in 2023 met de Nieuwjaarsbijeenkomst

De eerste activiteit in het nieuwe jaar is traditioneel de Nieuwjaarsbijeenkomst. 

Doordat de kachel in de dagkerk kapot is zaten we weer gezellig, en warm, in het zaaltje. Een volle bak! Een aantal nieuwe deelnemers mochten we begroeten.

Voorzitter Bert hield zijn nieuwjaartoespraak. Hierin keek hij tevreden terug op het afgelopen jaar 2022 waarin in we eindelijk weer activiteiten mochten en konden organiseren. 2023 brengt ons het 45-jarig jubileum in februari. De activiteitencommisse doet haar best voor een aantrekkelijk programma en moedigt de deelnemers aan voor het maken van kleinschalige 1-op-1 uitjes. Aan het eind werd het glas geheven op het nieuwe jaar.

Hierna was het de beurt aan burgemeester Ruud van Bennekom die in zijn woordje ook nog eens het belang van het werk van de vele vrijwilligers in onze gemeente benadrukte.

De bijeenkomst werd afgesloten met het advocaatje met slagroom.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?