Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dagje uit Madurodam

20230526-zbo-madurodam336jpg

Het jaarlijkse dagje uit ging dit jaar naar Madurodam in Den Haag.

Een geslaagd Dagje Uit naar Madurodam. Heerlijk weer en blije gezichten.

Om 9 uur verzamelden de vrijwilligers zich in het zaaltje om de lunchpakketten voor deze dag te maken. In een half uurtje was dat gepiept. Tijd voor een bakkie koffie was er ook nog.

Chauffeur Louis van Kassing reed voor en de deelnemers vulden al snel de bus. De auto van Eef was ook nodig. En toen.... was er eentje teveel. Gelukkig was het een 'stadsbus' en daarin mag je ook staan. De vrijwilligers in de bus wisselden onderweg elkaar af. Op de terugweg snoerden we een rolstoel vast en kon Noldy ook zittend de reis maken.

Iets over elf uur was de bus bij Madurodam. Eef was met de auto eerder gearriveerd en alles was geregeld om snel met de hele groep naar binnen te gaan. In het restaurant stond voldoende koffie en een heerlijk stuk appelgebak.

De zon scheen uitbundig en in groepjes of alleen gingen deelnemers en vrijwilligers het park in om Nederland in het klein te bekijken. Een van de deelnemers vertelde dat het wel 50 jaar geleden was dat ze in Madurodam was geweest. Ze zal niet de enige zijn geweest.

Het duurde niet lang of iedereen genoot al van het lunchpakket. Zittend in het zonnetje aan een picknicktafel genieten van de broodjes en.... de zon. Wel even uitkijken voor de meeuwen die het voorzien hebben op je broodje. Dat deed Eef ook door zijn broodje onder tafel te houden. Tot de laatste hap die opeens door een eend uit zijn handen werd gerukt.

Vanaf half drie hadden de meesten het wel gezien. Nog snel even een toiletbezoek en dan rustig aan richting bus die om 3 uur zou vertrekken hadden we Louis gevraagd.

De terugreis verliep voorspoedig dit jaar. Geen files, af en toe een stukje langzaam rijden. Terug op het plein bij de Nicolaaskerk nog even met z'n allen op de foto en daarna huiswaarts.

Het was een leuke dag waar iedereen van genoot. 

Dank aan onze sponsors van deze dag: Snuffelhonk Odijk en Jumbo de Kruijf Odijk

Kijken hoe het was? Klik dan HIER voor het fotoalbum.

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?