Geschiedenis

bewaard van oude website

Odijk bestaat al sinds februari 1978 als zelfstandige afdeling

Daarvoor was er een gezamenlijke zonnebloem Bunnik/Odijk en Werkhoven. Alle afdelingen vormen samen ook weer een Regionaal Zonnebloem. Odijk valt onder de Regio Krommerijn die is weer onder verdeeld in 7 afdelingen, te weten, Wijk bij Duurstede - Cothen-Werkhoven-Odijk-Bunnik-De Bilt/Bilthoven- Maartensdijk

Regionaal gaan gasten, vrijwilligers en verpleegkundige mee met een VAKANTIEWEEK. Daar is veel animo voor, alleen kunnen maar  20/25 gasten mee en dan ook zoveel vrijwilligers waaronder de verpleeg -kundigen. Regionaal is er ook een mogelijkheid om mee te doen aan de THEATER SHOW die door het Nationaal Bureau wordt verzorgd.

Verder doen de afdelingen hun eigen activiteiten, zoals de afdeling Odijk die elke maand een koffieochtend houdt.

De dag Boottocht wordt gehouden met Wijk bij Duurstede, Cothen, Werkhoven, Bunnik en Odijk.

Elk jaar worden de ouderen van gemeente Bunnik door The Brothers uitgenodigd om deel te nemen aan een heerlijke broodmaaltijd in december in Kerstsfeer
De gasten worden weggebracht met BUSSEN en/of rolstoelbus die door Kassing tours beschikbaar worden gesteld om onze gasten veilig heen en terug te brengen.  De kerst commissie verzorgt het programma en de vrijwilligers voorzien de gasten aan tafel van drank, hapjes en de maaltijd.

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?