Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wat doen we

bewaard van oude website

Zonnebloem Odijk

De Zonnebloemafdeling Odijk zet zich in  voor de medemensen die door ziekte of een lichamelijke beperking de deur niet meer uit komen.
Wij bezoeken onze gasten aan huis of in het ziekenhuis. Gewoon voor een praatje, een kopje koffie of wandelingetje. Weet U soms iemand die dat ook nodig heeft,
geef dan naam en adres via een bestuurslid aan ons door

De huisbezoeken leiden soms ook tot de grote stap om naar onze koffiemorgens te komen en soms zelfs bij elkaar op bezoek te gaan.

Op de koffiemorgens proberen we elke maand een leuke activiteit te houden. Wij halen de gasten ook thuis op mocht dit nodig zijn
Op elke verjaardag van onze gasten komt er een kaartje in de brievenbus om ze te feliciteren. Dat gebeurd ook met een opbeurend kaartje al ze ziek zijn of in het ziekenhuis verblijven. En als er een 50 of 60 jarig huwelijksfeest is komt er ook een kaartje en een bloementje aan te pas.

Bij begrafenissen van onze gasten / vrijwilligers proberen wij ook als zonnebloem bestuur en vrijwlligers met een delegatie aanwezig te zijn 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?