Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Afscheid bestuur Zonnebloem Odijk

Zonnebloem afdelingsnieuws

Woensdag 13 mei is door alle vrijwilligers van Zonnebloem Odijk afscheid genomen van vijf bestuursleden.

Het afscheid is louter en alleen vanwege statutaire voorschriften. Enkele van de aftredende bestuursleden waren al veel te lang bestuurslid. De net nieuwe benoemde voorzitter Bert Staal mocht namens alle vrijwilligers van de vijf aftredende bestuursleden met samen 107! jaar bestuurslidmaatschap afscheid nemen. En deze bestuursleden blijven hierna nog steeds vrijwilliger bij de Zonnebloem!

Afscheid werd genomen van Lida van Oostrom, Joke Collard, Janny Beemer, Noldy Jongerius, Cor Spruit en Gré van Wijk. (Op de foto ontbreken door omstandigheden Joke Collard en Gré van Wijk.)

Zita Elbertse

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?