Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Nieuw bestuur Zonnebloem afdeling Odijk

Zonnebloem afdelingsnieuws

Woensdag 13 mei is het nieuwe bestuur van de afdeling Odijk geinstalleerd

De statuten van de Zonnebloem schrijven voor dat een bestuurslid maar een maximaal aantal termijn in functie mag zijn. Er is door het bestuur naarstig gezocht naar opvolgers en uiteindelijk is dat ook gelukt. In een bijeenkomst met bijna alle vrijwilligers moesten de nieuwe bestuursleden door middel van schriftelijk stemmen worden gekozen. Bert en Eef moesten deze procedure ondergaan. Zita en Ina waren niet aftredend. Het nieuwe bestuur wordt gevormd door:

Bert Staal, voorzitter
Zita Elberse, secretaris
Eef Goes, penningmeester
Ina Melief, aktiviteiten
Reyer Geijtenbeek, bezoekwerk

Zie ook het Nieuwsbericht over de aftredende bestuursleden en andere vrijwilligers die in de bloemen zijn gezet.

Op de foto vlnr: Reyer, Ina, Bert, Zita, Eef

 

 

 

 

Zita Elbertse

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?