Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuw bestuur Zonnebloem afdeling Odijk

Zonnebloem afdelingsnieuws

Woensdag 13 mei is het nieuwe bestuur van de afdeling Odijk geinstalleerd

De statuten van de Zonnebloem schrijven voor dat een bestuurslid maar een maximaal aantal termijn in functie mag zijn. Er is door het bestuur naarstig gezocht naar opvolgers en uiteindelijk is dat ook gelukt. In een bijeenkomst met bijna alle vrijwilligers moesten de nieuwe bestuursleden door middel van schriftelijk stemmen worden gekozen. Bert en Eef moesten deze procedure ondergaan. Zita en Ina waren niet aftredend. Het nieuwe bestuur wordt gevormd door:

Bert Staal, voorzitter
Zita Elberse, secretaris
Eef Goes, penningmeester
Ina Melief, aktiviteiten
Reyer Geijtenbeek, bezoekwerk

Zie ook het Nieuwsbericht over de aftredende bestuursleden en andere vrijwilligers die in de bloemen zijn gezet.

Op de foto vlnr: Reyer, Ina, Bert, Zita, Eef

 

 

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?