Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Lotenverkoop op Bunnik Fair 2016

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zaterdag 11 juni stonden met een kraampje op de Bunnik Fair 2016

Ina, Joke, Nelleke en Eef probeerden zoveel mogelijk loten te verkopen. Uiteindelijk werden ruim 160 loten verkocht. Een mooi resultaat.

Naast het verkopen van de loten hadden we ook informatie in ons kraampje waaronder een foldertje met als doel de afdeling Bunnik weer van de grond te krijgen.

Het is leuk en interessant met de voorbijgangers te praten. Zo was er een mevrouw die niet wist wat de Zonnebloem was. Nu weet ze het wel en ze kocht uiteindelijk een lot. Verder was er een jong stel dat 1.5 jaar geleden uit Syrie was gevlucht en nu in Bunnik woont. Zij toonden interesse in het vrijwiligerschap. Een mooie manier om te integreren in ons land.

 

Zita Elbertse

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?