Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Reyer Geijtenbeek stopt als bestuurslid bezoekwerk

Bericht van het bestuur nav. stoppen Reyer Geijtenbeek als bestuurslid bezoekwerk.

Aan de vrijwilligers en deelnemers van De Zonnebloem, afdeling Odijk.

Door omstandigheden – én vele andere vrijwilligerswerkzaamheden én de gezondheid – noopten Reyer Geijtenbeek om zijn Bestuurslidmaatschap Bezoekwerk per 24 april jl. op te zeggen.

Zijn vrijwilligerswerk voor de koffieochtenden en de activiteiten van De Zonnebloem, afdeling Odijk blijft Reyer wel uitvoeren.

Het bestuur beziet in de komende Bestuursvergadering of onder het Bestuurslid Activiteiten een ‘Commissie Activiteiten’ opgenomen kan worden. Reyer zal dan in ieder geval lid worden van deze Commissie Activiteiten.

De Zonnebloem, afdeling Odijk, is Reyer dank verschuldigd voor zijn inzet als bestuurslid Bezoekwerk!

Bestuur De Zonnebloem, afdeling Odijk.   

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?