Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bunnik Fair was slagroom op de taart!

Zonnebloem afdelingsnieuws

Na het succes van de Plantjesmarkt nog een uitdaging in Bunnik.

Zaterdag 10 juni werd de jaarlijkse Bunnik Fair gehouden. Het doel was 2-ledig:

Lotenverkoop.
Tijdens de huis-aan-huis-verkoop en de Plantjesmarkt waren er zoveel loten verkocht dat de penningmeester loten moest bijbestellen om aan de verwachte vraag in Bunnik te kunnen voldoen. Dit resulteerde in een beginvoorraad van 260 loten die Bert, Nelleke en Eef probeerden te verkopen. Uiteindelijk werden om 15:40 de laatste 2 loten verkocht. Hiermee komt het totaal aantal verkochte loten op maar liefst 1400. Dat zijn er 400 meer dan geplanned en € 360 extra inkomsten.

Herstart afdeling Bunnik.
Penningmeester Eef woont dan wel in Odijk maar heeft nog steeds een Bunnik-hart en kent ook half Bunnik. Hij had een stukje in het Bunniks Nieuws geschreven over het gemis van Zonnebloemactiviteiten voor de doelgroep en een mogelijke herstart van de afdeling Bunnik. Dit was niet voor dovemansoren en -ogen. Veel positieve reacties van mensen die mogelijk willen helpen bij de herstart. Wordt zeker vervolgd. NU doorpakken is het devies.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?