Bunnik Fair was slagroom op de taart!

Zonnebloem afdelingsnieuws

Na het succes van de Plantjesmarkt nog een uitdaging in Bunnik.

Zaterdag 10 juni werd de jaarlijkse Bunnik Fair gehouden. Het doel was 2-ledig:

Lotenverkoop.
Tijdens de huis-aan-huis-verkoop en de Plantjesmarkt waren er zoveel loten verkocht dat de penningmeester loten moest bijbestellen om aan de verwachte vraag in Bunnik te kunnen voldoen. Dit resulteerde in een beginvoorraad van 260 loten die Bert, Nelleke en Eef probeerden te verkopen. Uiteindelijk werden om 15:40 de laatste 2 loten verkocht. Hiermee komt het totaal aantal verkochte loten op maar liefst 1400. Dat zijn er 400 meer dan geplanned en € 360 extra inkomsten.

Herstart afdeling Bunnik.
Penningmeester Eef woont dan wel in Odijk maar heeft nog steeds een Bunnik-hart en kent ook half Bunnik. Hij had een stukje in het Bunniks Nieuws geschreven over het gemis van Zonnebloemactiviteiten voor de doelgroep en een mogelijke herstart van de afdeling Bunnik. Dit was niet voor dovemansoren en -ogen. Veel positieve reacties van mensen die mogelijk willen helpen bij de herstart. Wordt zeker vervolgd. NU doorpakken is het devies.

 

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?