Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Verkoop 1e Zonnebloemlot 2018

Dinsdag 1 mei verkochten de afdelingen Bunnik, Werkhoven en Odijk ieder hun eerste lot aan waarnemend burgemeester Roland van Schelven.

Waarnemend burgemeester de heer Roland van Schelven heeft de eerste drie(!) Zonnebloemloten van 2018 in de gemeente Bunnik gekocht. Hij riep ná zijn aankoop de inwoners op: “Volg mijn voorbeeld en koop ook Zonnebloemloten!”. Peggy Bartman van de afdeling Werkhoven, Antoon Peek van de afdeling Bunnik en Bert Staal van de afdeling Odijk verkochten als startschot deze eerste loten.

Al bijna 70 jaar is De Zonnebloemloterij een begrip in het land. Ieder jaar zetten tienduizenden vrijwilligers zich in om zo veel mogelijk loten á € 2,00 per lot te verkopen. Mooi om de plaatselijke kas te spekken en tegelijkertijd de zichtbaarheid te vergroten.
De Zonnebloem heeft als doel door de inzet van vrijwilligers, het welzijn te bevorderen van en hulp te bieden aan langdurig lichamelijke zieken, personen met een lichamelijke beperking en lichamelijk hulpbehoevende ouderen - vooral diegenen onder hen die dreigen te vereenzamen. Dit alles onder het motto ‘Er kan zoveel meer dan je denkt!’. Met uw bijdrage organiseert de plaatselijke afdeling activiteiten en bezoekwerk voor de doelgroep.

In Odijk worden de loten zo veel mogelijk huis-aan-huis verkocht in de periode van 13 t/m 24 mei. Daarnaast worden de loten ook aangeboden op de Odijkse Plantjesmarkt op 26 en 27 mei.

Verkoper gemist? Koop dan HIER uw lot(en).

Zita Elbertse

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?