Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

50ste Zonnebloemloterij

Eerste loten verkocht aan burgemeester gemeente Bunnik.

Afgelopen woensdag gaven de 3 afdelingen van de Zonnebloem in de gemeente Bunnik het startschot van de Lotenverkoop 2019. Burgemeester Ruud van Bennekom kocht als eerste van iedere afdeling een lot. We hopen dat veel inwoners en sympathisanten dit voorbeeld volgen.

De loten worden de komende weken huis-aan-huis verkocht door vrijwilligers van de Zonnebloem Bunnik, Odijk en Werkhoven. Daarnaast worden de loten aangeboden tijdens de Tuinbraderie Odijk (18 en 19 mei) en de Bunnik Fair 2019 (1 juni). Ze kosten € 2 per lot en u steunt hiermee het werk van de Zonnebloem in de 3 kernen.

Met ieder lot wint u sowieso de hoofdprijs! Namelijk de glimlach op het gezicht van de mensen waarvoor de Zonnebloem met de opbrengst van de loterij diverse activiteiten voor hen kan organiseren. Verkoper gemist? U kunt ook online loten kopen. Klik HIER

Zita Elbertse

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?