Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

50ste Zonnebloemloterij

Eerste loten verkocht aan burgemeester gemeente Bunnik.

Afgelopen woensdag gaven de 3 afdelingen van de Zonnebloem in de gemeente Bunnik het startschot van de Lotenverkoop 2019. Burgemeester Ruud van Bennekom kocht als eerste van iedere afdeling een lot. We hopen dat veel inwoners en sympathisanten dit voorbeeld volgen.

De loten worden de komende weken huis-aan-huis verkocht door vrijwilligers van de Zonnebloem Bunnik, Odijk en Werkhoven. Daarnaast worden de loten aangeboden tijdens de Tuinbraderie Odijk (18 en 19 mei) en de Bunnik Fair 2019 (1 juni). Ze kosten € 2 per lot en u steunt hiermee het werk van de Zonnebloem in de 3 kernen.

Met ieder lot wint u sowieso de hoofdprijs! Namelijk de glimlach op het gezicht van de mensen waarvoor de Zonnebloem met de opbrengst van de loterij diverse activiteiten voor hen kan organiseren. Verkoper gemist? U kunt ook online loten kopen. Klik HIER

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?