Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilliger bij de afdeling Odijk

Vrijwilliger bij de afdeling Odijk

Zonnebloemvrijwilligers zetten zich in voor de oudere medemens en mensen met lichamelijke beperkingen. Zij organiseren bezoek aan huis, activiteiten buitenshuis, vakanties en een bezoekje om zo het leven van andere mensen te verrijken.

De werkzaamheden bij de Zonnebloemafdelingen zijn:

  • regelmatig bezoek aan onze lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende ouderen

  • organiseren, coördineren en begeleiden van afdelingsactiviteiten

  • bijwonen van afdelingsvergaderingen

  • bestuurswerk

  • communicatie werkzaamheden

  • werken aan projecten 

  • nieuwe ideeën vormgeven

  • een wandelingetje maken met gasten

  • helpen met een koffiemorgen

  • als vrijwilliger achter de rolstoel lopen

Wilt u ook iets betekenen voor de zieke en gehandicapte medemens bij u in de buurt, of wilt u wat hand- en spandiensten verrichten? Meldt u zich dan aan bij een van de leden van het bestuur van de afdeling Odijk of klik op de knop 'Aanmelden als vrijwilliger' rechts van dit bericht.

 

 

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?