Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Vrijwilliger bij de afdeling Odijk

Vrijwilliger bij de afdeling Odijk

Zonnebloemvrijwilligers zetten zich in voor de oudere medemens en mensen met lichamelijke beperkingen. Zij organiseren bezoek aan huis, activiteiten buitenshuis, vakanties en een bezoekje om zo het leven van andere mensen te verrijken.

De werkzaamheden bij de Zonnebloemafdelingen zijn:

  • regelmatig bezoek aan onze lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende ouderen

  • organiseren, coördineren en begeleiden van afdelingsactiviteiten

  • bijwonen van afdelingsvergaderingen

  • bestuurswerk

  • communicatie werkzaamheden

  • werken aan projecten 

  • nieuwe ideeën vormgeven

  • een wandelingetje maken met gasten

  • helpen met een koffiemorgen

  • als vrijwilliger achter de rolstoel lopen

Wilt u ook iets betekenen voor de zieke en gehandicapte medemens bij u in de buurt, of wilt u wat hand- en spandiensten verrichten? Meldt u zich dan aan bij een van de leden van het bestuur van de afdeling Odijk of klik op de knop 'Aanmelden als vrijwilliger' rechts van dit bericht.

 

 

Zita Elbertse

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?