Wervingsactie nieuwe vrijwilligers gaat van start!

30 september start de zoektocht naar vrijwilligers. Wat ons vrijwilligerswerk zo leuk en betekenisvol maakt leest u in dit interview met een van hen. Hopelijk wordt u enthousiast en meldt u zich aan

Mijn motto is eigenlijk, zoveel mogelijk verschillende activiteiten meemaken in het leven en met vrijwilligerswerk in mijn bloed, besloot ik met de Zonnebloemboot op vakantie te gaan en wat heb ik daar genoten. Iemand zei tegen mij, aan het begin van zo’n vakantie ben je allemaal vreemd voor elkaar en aan het einde van de vakantie sta je te huilen omdat je afscheid van een geweldige week met elkaar moet nemen. Ik kan wel zeggen, dat klopt!

Na vele vakanties die ik als vrijwilliger heb mogen genieten, ben ik gevraagd vanuit het vakantiebestand van de Zonnebloem, om een informatie bijeenkomst bij te wonen.

Hier werd duidelijk dat men wilde proberen een nieuwe jongeren groep op te starten in Voorne Putten Rozenburg, Goeree en de Hoeksche Waard. Of er wellicht vrijwilligers waren die dit wilden proberen………. 10 jaar later en vele activiteiten verder, bestaat de Zonnebloem VPR Actief nog steeds en hebben wij een hele hechte groep van deelnemers en vrijwilligers opgebouwd en zijn er zelfs onlangs 6 vrijwilligers gehuldigd omdat zij al 10 jaar bij onze groep behoren, iets waar ik ontzettend trots op ben. Onlangs hebben wij een spetterend lustrum feest gehouden voor het 10 jarig bestaan van de groep.

Voorbeelden van de activiteiten welke wij houden: winkelen, barbecue, wandeling/speurtochten, bowlen, theater bezoeken.

Het mooie is dat je met deze leeftijdsgroep mee groeit en wij een hele hechte groep hebben momenteel van deelnemers en vrijwilligers waar we met en voor elkaar activiteiten organiseren.

Daar doe je het voor, vele mooie momenten met elkaar beleven!

Arnold van Doornik

0622787892
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk