Verkiezingen nieuwe bestuursvoorzitter

Met algehele stemmen is afgelopen woensdag 14 september Annettie van Hemert gekozen tot onze nieuwe bestuursvoorzitter.

Na een periode van 2 jaar zonder afdelingsvoorzitter, zijn we erg blij dat Annettie van Hemert zich kandidaat heeft gesteld voor de vacature van bestuursvoorzitter. Met algemene stemmen gaat de vergadering akkoord en volgt benoeming van Annettie tot bestuursvoorzitter van De Zonnebloem, afdeling Oud-Beijerland.

Onder overhandiging van de voorzittershamer krijgt zij een warm applaus. Annettie stelt zich nader voor en verwoordt haar motieven om zich met enthousiasme te willen inzetten voor onze afdeling als voorzitter. Alhoewel zij nog maar betrekkelijk kortgeleden als vrijwilliger is begonnen, heeft zij de goede sfeer, de gedrevenheid, alsmede de warmte voor elkaar en onze gasten, geproefd.

Zij bedankt bestuur en vrijwilligers voor het in haar gestelde vertrouwen; ook worden de bestuursleden van harte bedankt voor de periode dat zij met grote ijver en nauwgezetheid naast hun eigen taken ook die van de bestuursvoorzitter hebben waargenomen.

Arnold van Doornik

0622787892
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk