Afdeling Voerendaal

20210908zonnebloem-groepsfoto-dronejpg

Nationale Ziekendag Zonnebloem Zuid-Limburg en Voerendaal doet mee

 

Onze afdeling doet mee met de Nationale Ziekendag zondag 12 september 2021.

Een feestelijke aftrap voor heel Zuid-Limburg vond plaats bij Groenrijk In Berg en Terblijt en de directeur van de Zonnebloem (Marc Damen) en de Burgemeester van Valkenburg (Daan Prevoo) waren hierbij aanwezig. 4000 plantjes werden opgehaald voor geheel Zuid-Limburg. Thei Treuen heeft voor onze afdeling 75 plantjes opgehaald voor onze gasten en zieken in Voerendaal.

 

Donderdag 9 september heeft Thei vele plantjes bezorgd. Bijna alle vrijwilligers en een mooi aantal deelnemers waren in de gelegenheid om naar Restaurant De Borenburg te komen om hun plantje op te halen. We waren in totaal met 33 personen. Onder het genot van een kopje koffie en stukje vla én met goed weer konden we buiten op het terras zitten. Wij vonden het fijn om na vele maanden weer samen te zijn.

 

De afdeling Voerendaal van de Zonnebloem wil haar team van vrijwilligers graag uitbreiden zodat we er voor kunnen zorgen dat al onze deelnemers voldoende aandacht krijgen. Je zet je dan in voor mensen met een lichamelijk ongemak. Je kunt hen bijzondere momenten bezorgen. Bijvoorbeeld om hen te begeleiden naar een van onze activiteiten. Activiteiten die wij weer graag willen organiseren voor al onze deelnemers. Wil je liever iets organiseren en heb je meer voldoening en plezier in een bestuursfunctie ook dan ben je van harte welkom.

Heb je interesse dan graag contact opnemen met Eveline Vinken tel. 06-21551571 of per e-mail ecw.vinken@gmail.com

Gertie Rademakers

045-5270000
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Bezoekwerk