Afdeling Voerendaal

joransdaal-van-verrejpg

Zomerfestival Voerendaal

Uit Voerendaal: 

Maandag 6 juni, Tweede Pinksterdag, 14.00-15.30 lezing Jo Ortmans: een activiteit van het Zomerfestival Voerendaal speciaal voor onze gasten van de afd. Klimmen-Ransdaal en Voerendaal

Het Zomerfestival Voerendaal heeft voor de gasten van de afdeling Klimmen-Ransdaal en Voerendaal van de De Zonnebloem deze middagvoorstelling ingelast. Elk jaar onthult Jo Ortmans bijzondere 'geheimen' over een speciaal plekje van Voerendaal. Dit jaar streek hij neer in Ransdaal achter de Sint-Theresiakerk. Ransdaal ooit de verborgen vallei genoemd. Lange tijd bestuurlijk verdeeld, maar altijd één gemeenschap.

We werden deze dag verrast met mooie muziek op de accordeon van Niek Braun, een lekker stukje Limburgse vla van Bakkerij Lei Deckers  en bij het afscheid ontvingen we een boekje van de lezing, mogelijk gemaakt door de Stichting Kuno van Marina Veldman-Mertens.

Tevens ontvingen de deelnemers een fotoboek van de Zomerfestivaledities 2016 t/m 2021 om te genieten van de prachtige foto’s van Peter Lambrichs, een uitgave van de gemeente Voerendaal.

 

Gertie Rademakers

045-5270000
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Bezoekwerk