Afdeling Voerendaal

y8b5998jpg

Viering 40 jarig jubileum

Viering 40-jarig bestaan Zonnebloem afdeling Voerendaal op vrijdag 9 september 2022 

Na de voorbereidingen door de Jubileumcommissie en bespreking in de Comitévergadering met alle vrijwilligers werd er een programma samengesteld.  Niet al te vermoeiend en voor elk wat wils. Uitgenodigd voor deze dag werden deelnemers, vrijwilligers, ere-leden, oud-vrijwilligers en enkele gasten. Een programma met in de ochtend een bustour, verzorgd door Lindetours, door het Limburgse land waaraan alle deelnemers konden mee doen. Het programma bestond verder uit een gezellige middag met muziek, een drankje en een koud - en warm buffetbuffet waaraan ook allen konden deelnemen.

Alle passagiers kregen in de bus een corsage voor het feestelijke tintje. De chauffeurs vertelden prachtige verhalen en leuke anekdotes. Zo leer je je eigen streek weer eens opnieuw kennen. Koffiepauze was bij De Bokkerijder in Vaals.

Bij terugkomst in Voerendaal werden we ontvangen bij De Borenburg en konden door een ballonnenboog de feestzaal binnengaan. De tafels waren gedekt, een Zonnebloemplantje ter versiering en prints van het menu op iedere tafel. Deze middag werd gestart met een toost met een glaasje prosecco op allen die aanwezig waren of in het verleden van betekenis zijn geweest bij de groei en bloei van onze mooie afdeling. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Trio Friends. Het buffet was prima verzorgd: meer dan genoeg keuze.

Deze middag was volop gelegenheid om een praatje te maken met oude bekenden en door een van de oud-vrijwilligers werd een spontane actie gestart om met een donatiedoos rond te gaan. We konden deze dag financieren door goed penningmeesterschap in alle jaren en een zeer mooie donatie. Ook onze donateurs in het dorp hebben we deze dag een bedankbrief bezorgd voor hun steun. Er werd zoals gebruikelijk deze middag ook gespeecht door Eveline Vinken, voorzitter van de afdeling Voerendaal en door Lies Schmetz, namens het regiobestuur. Tevens werd deze middag stil gestaan bij het komende afscheid van Thei Treuen, als penningmeester en werd hij bedankt voor zijn inzet.

Aan het einde van de dag kregen allen een fleurig tasje mee naar huis waarin een Zonnebloemplantje zat, een pakje wafels, een mooi boek met foto’s van het Zomerfestival en een pen en blokje met het logo van De Zonnebloem.
Deze dag ontvingen we als organisatie al vele lieve woorden, gelukwensen en reacties dat men genoten had. We kijken terug op een geslaagde dag en gaan nagenieten van deze dag met deelnemers en vrijwilligers als alle foto’s beschikbaar zijn.

Wilt u naar aanleiding van dit bericht graag meer informatie over het vrijwilligerswerk in onze afdeling dan kunt u bellen naar Eveline Vinken 06-21551571 of mailen: ecw.vinken@gmail.com

 

Gertie Rademakers

045-5270000
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Bezoekwerk